::: Gibraltar
::: Eye
::: Screen
::: Focus
::: Vision
::: Widescreen
::: Reference
::: Gravity Reference

::: Police
::: Zvučnički stalci
::: Specijalni proizvodi

:::
Proizvodi
::: Novosti
:::
Pitanja
::: Kontakt

::: Početak

 

 

Gravity Reference s lakoćom nosi svoj ultimativni high-end status među audio-policama zahvaljujući svom piramidalnom obliku, superiornoj i potvrđenoj konstrukciji, te brižljivom izboru materijala kao i postupku zavarivanja.

Vrlo masivne police (40mm) načinjene su od punog javora 'rebraša', jedinstvene sorte korištene jedino u izradi glazbenih instrumenata, i time najprikladnijim materijalom za suzbijanje neželjenih vibracija u audio području. Izuzetna krutost konstrukcije postignuta je korištenjem dvostrukih čeličnih cijevi, vanjske promjera 60mm, unutarnje 32mm. Razni stupnjevi prigušenja mogu s ekontrolirati putem punjenja vanjske i unutarnje cijevi pijeskom, olovnom sačmom ili uljem.

Za apsolutno nepomičan kontakt, kontaktne površine između drvenih polica i čelične konstrukcije koja je gotovo ravna nuli, koriste se čelične kuglice i brončani šiljci. Dvostruki trokutasti nosači polica dodatno su punjeni pijeskom. Police sa stražnje strane imaju dva otvora za odvajanje strujnih kabela od onih koji vode audio signal. Polica se može nivelirati.

Dodatne slike (klik za uvećanje):

           

           


------------------------------------------------------------------------------------------
Mjere: po narudžbi, ovisno o vašim potrebama